De beste producten

KLAPP

Bij Huidverzorgingsinstituut Esté werk ik voornamelijk met het Duitse merk KLAPP Cosmetics. KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit.

Heb je een huidprobleem, of ben je op zoek naar een bepaald soort product? Klapp Cosmetics heeft het allemaal! Het assortiment bestaat uit een brede collectie huidverzorgingsproducten die voor alle huidtypen geschikt zijn. Er zijn verschillende productlijnen aanwezig die aansluiten bij een bepaald huidprobleem of type huid. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten productlijnen van Klapp Cosmetics? Dan laat ik u graag kennis maken met deze producten.

De visie van KLAPP

De focus van de bijzondere KLAPP behandelingen en producten ligt op innovatieve en veelzijdige behandelingsconcepten, die consequent worden aangevuld met verzorgende producten voor thuis.Alle KLAPP concepten worden ontwikkeld voor elk huidtype en elke huidconditie, voor hem en haar, voor gezicht en lichaam – voor integrale schoonheid.

Het resultaat zijn perfecte, individueel toepasbare producten voor verzorging, regeneratie en wellness. Deze producten zijn nu ook te bestellen via mijn webshop.

Éminence Organics

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Éminence Organic Skin Care behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar.Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne huidverzorgingsinnovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen. Dit alles maakt Éminence tot de meest krachtige, chemievrije huidverzorgingstechnieken. Met Éminence kies je voor producten van top-kwaliteit, vanaf 2020 ook verkrijgbaar bij Huidverzorgingsinstituut Esté.

Éminence Organics is winnaar van de Dutch Beauty Award 2020 in de categorie “Beste beauty behandeling’. De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence Organic Touch Treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.

Scrub & Rub

Naast de lijnen voor gezichtsverzorging heb ik in mijn salon ook de complete lijn van Scrub & Rub. Scrub & Rub is het schoonheidswonder voor lichaamsverzorging. Er zijn 4 unieke lijnen (Bliss, Secret, Magical & Mystery) waarvan ieder voorzien is van een andere bijzondere (natuurlijke) olie die een unieke en heerlijke geur afgeeft. Elke lijn bevat een butter, scrub en shower foam welke perfect zijn voor de huid. Tevens heeft iedere lijn een eigen mist welke zowel op huid als textiel gespoten kan worden en de gehele dag voor een intense geurbeleving zorgt. Alle Scrub & Rub producten zijn vrij van parabenen en zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten welke de huid optimaal verzorgen.
De producten van Scrub & Rub zijn los verkrijgbaar of leuk weg te geven als een cadeaupakket.

Lees hier meer over de Scrub & Rub producten.