De beste producten

KLAPP

Bij Huidverzorgingsinstituut Esté werk ik onder andere met het Duitse merk KLAPP Cosmetics. KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit.

Heb je een huidprobleem, of ben je op zoek naar een bepaald soort product? Klapp Cosmetics heeft het allemaal! Het assortiment bestaat uit een brede collectie huidverzorgingsproducten die voor alle huidtypen geschikt zijn. Er zijn verschillende productlijnen aanwezig die aansluiten bij een bepaald huidprobleem of type huid. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten productlijnen van Klapp Cosmetics? Dan laat ik u graag kennis maken met deze producten.

De visie van KLAPP

De focus van de bijzondere KLAPP behandelingen en producten ligt op innovatieve en veelzijdige behandelingsconcepten, die consequent worden aangevuld met verzorgende producten voor thuis.Alle KLAPP concepten worden ontwikkeld voor elk huidtype en elke huidconditie, voor hem en haar, voor gezicht en lichaam – voor integrale schoonheid.

Het resultaat zijn perfecte, individueel toepasbare producten voor verzorging, regeneratie en wellness. Deze producten zijn nu ook te bestellen via mijn webshop.

Éminence Organics

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Éminence Organic Skin Care behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar.Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne huidverzorgingsinnovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen. Dit alles maakt Éminence tot de meest krachtige, chemievrije huidverzorgingstechnieken. Met Éminence kies je voor producten van top-kwaliteit, vanaf 2020 ook verkrijgbaar bij Huidverzorgingsinstituut Esté.

Éminence Organics is winnaar van de Dutch Beauty Award 2020 in de categorie “Beste beauty behandeling’. De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020. De Éminence Organic Touch Treatment is gekozen tot winnaar in de categorie Salonbehandeling Beauty.


Sen&Zo

Sen&Zo is 4 jaar geleden ontwikkeld door Esther Kruiper.  De naam is ontstaan door haar 2 dochters Sille en Nomien ze wilde graag dat de producten sensationele geuren zouden bevatten.

Wat begonnen is met een paar producten is inmiddels uitgegroeid in een uitgebreide lijn en totaal concept. De Sen&Zo productlijn bestaat uit home en body producten in 5 verschillende geuren.

De inspiratie van de producten, kleuren en concept zijn gehaald uit Scandinavië. De kracht van de natuur, het robuuste landschap, de prachtige kleuren zie je overal in de producten terug. 

Verder worden de producten ontwikkeld in Nederland en bevatten sommige producten leuke Nederlandse teksten zodat ze ook perfect cadeau gegeven kunnen worden. 

De natuurlijke producten bevatten geen: SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën en de parfums zijn samengesteld door ‘s werelds beste parfumeurs.