Éminence Organics behandelingen

Na een zoektocht om naast Klapp Cosmetics een tweede lijn op te nemen in mijn instituut ben ik na veel testen op mezelf en verdieping  in producten ( ingrediënten en werking)  uitgekomen op Éminence Organics.
Éminence Organics is een organic lijn uit Hongarije en bestaat sinds 1958, is glutenvrij, vegan, vrij van microplastics en zonder water er aan toegevoegd waardoor u puur werkstoffen op de huid krijgt waardoor Éminence veel intensiever werkt dan producten waar dat wel aan toegevoegd is.  Éminence Organics Skin Care is gecommitteerd  om een boom te planten voor elk verkocht product door het ‘Forest fort he future program’. Met miljoenen geplante bomen in verschillende landen wereldwijd en Afgroforestry Sponsoring om families in nood te helpen met akkerbouw educatie, duurzame voedingsmiddelen en doorlopende bronnen van inkomsten.
Ook heeft Éminence Organics  de Éminence Kids Foundation opgestart. Dit is een non Profit organisatie, toegewijd om ernstig zieke kinderen in ziekenhuizen en zorginstanties wereldwijd gezonde biologische maaltijden te schenken om te helpen in hun herstel en genezing.
Voor mij is het belangrijk om met goede producten te werken waar het prijs en kwaliteits niveau goed is en u te adviseren voor de thuisverzorging om samen het gewenste resultaat te bereiken. Ook hierin kan ik me helemaal vinden in deze mooie lijn. Bij Éminence Organics heb je Organische huidverzorging gevonden die ook nog eens verbluffende resultaten geven. Er is een ruime keuze aan producten om elke huid te kunnen behandelen die voor jou het beste werkt.
Wil je graag een Éminence Organics behandeling ervaren en/ of advies voor thuis gebruik neem dan contact met mij op zodat we samen je huid gaan verbeteren en ook nog bewust meehelpen aan een beter milieu.


Éminence Organic treatment 30 minuten
Dit is een ideale treatment als u een kuur doet met de fruitzuren van
Éminence waarbij u elke week voor een behandeling komt.€ 49,00

Éminence Organic treatment 60 minuten
Na een uitgebreide analyse krijgt u een heerlijke behandeling van
Éminence met producten aangepast op uw huidtype. Bij deze behandeling
zit o.a. een intensieve fruitzuurpeeling , een massage en indien de tijd
het toelaat wenkbrauwen epileren.


€ 91,50

Éminence Organic treatment 75 minuten
Voor als 60 minuten net te weinig is kunt u deze behandeling iets
uitgebreider ervaren ( denk aan evt uitgebreider wenkbrauwen epileren,
onzuiverheden verwijderen).


€ 108,00

Éminence Organic treatment 90 minuten
Bij deze behandeling komt nog een extra masker bij, massage hoofdhuid
of handen/armen en extra peeling en masker rond de ogen of lippen.

€ 132,50